prospect eleven

Het gebouw aan de Karspeldreef 14 is sinds begin 2020 officieel in beheer van Prospect Eleven tot eind mei 2021. Het is een multifunctioneel gebouw met acht verdiepingen. Het biedt 4600 m2 aan ruimte om te pionieren, experimenteren en ondernemen in de creatieve en culturele sector. Het is een thuis voor jonge ondernemers, biedt ruimte en aanbod voor talentontwikkeling en is een plek die samenwerking tussen jongeren en Amsterdamse culturele partijen stimuleert.

Naast kantoorruimtes en event spaces zitten er (dependances van) organisaties in het gebouw die hun eigen services aanbieden. The Black Archives opent haar eerste dependance en vult haar archief aan met documentatie over de Bijlmer. Bartendaz heeft haar eerste indoor stangenpark geopend; een fysieke en mentale gym waarbij het gaat om de filosofie van gezondheid en niet over de trend. Dansschool Free & Style biedt, onder leiding van danser en choreograaf Shaggy, een dansvloer aan voor danslessen, oefensessies en freestyle jams.

Heb je een idee en ben jij opzoek naar een plek? Mail of kom langs, we denken graag met je mee.

EVENT SPACES

Op de eerste, derde en vierde verdieping zijn de event spaces. The kantine met een terras is geschikt voor bijeenkomsten waarbij wisselende (startend) food-ondernemers je voorzien van lekker eten en drankjes  In Elluf Nul, ons poppodium, programmeren we samen met Milkmade van de Melkweg intieme muziekale sessies. Art. 11 is een open open art space voor podcasts, dj broadcasts en artistieke ontmoetingen.

VERGADER/
CREATIVE SPACES

Ben je op zoek naar een ruimte voor een brainstorm? Moet je er even tussenuit en je gedachten op een rij zetten? Wil je met een groep vergaderen op locatie? Ons gebouw heeft verschillende ruimtes voor diverse gelegenheden met uiteraard genoeg plek om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Neem voor meer informatie over de ruimtes of voor een bezichtiging contact met ons op.

KANTOORRUIMTES

De bovenste drie lagen van het gebouw zijn gevuld met kantoorruimtes, varierend van 12 tot en met 35 vierkante meter. CEO-achtige ruimtes met breed uitzicht over de H-buurt maar ook kleine, praktische ruimtes die geen afleiding bieden. Ben jij opzoek naar (tijdelijke) kantoorruimte? Laat het ons weten.